Sātīga un garda ideja nesteidzīgām brīvdienu brokastīm
6 sasmalcinātas paipalu olas;
pāris šķēles rīvēts vai ļoti smalki sasmalcināts fenhelis;
1 sasmalcināta saulē kaltēta tomāta šķēle;
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa;
2 ēdamkarotes apgrauzdēta sēklu maisījuma;
Mērcei:
1 ēdamkarote krējuma;
1 tējk. franču sinepes;
jūras sāls, melnie pipari, diedzēti redīsi
Sasmalcinātām paipalu olām pievieno fenheli, ķiploku, saulē kaltētu tomātu. Visu samaisi.
Pagatavo mērci: krējumu sajauc ar franču sinepēm, jūras sāli un melnajiem pipariem.
Salātiem pievieno mērci un iemaisi apgrauzdētu sēklu maisījumu.
Liec masu uz cepeškrāsnī vai tosterī apžāvētas sēklu maizes un papildini ar redīsu dīgstiem !
Izbaudi brīvdienas un garšas burvību !!!