Brokastu olu maize


Sātīga un garda ideja nesteidzīgām brīvdienu brokastīm 

20180120_183457612_iOS

6 sasmalcinātas paipalu olas;

pāris šķēles rīvēts vai ļoti smalki sasmalcināts fenhelis;

1 sasmalcināta saulē kaltēta tomāta šķēle;

1 sasmalcināta ķiploka daiviņa;

2 ēdamkarotes apgrauzdēta sēklu maisījuma;

Mērcei:

1 ēdamkarote krējuma;

1 tējk. franču sinepes;

jūras sāls, melnie pipari, diedzēti redīsi

20180120_182913850_iOS

 Sasmalcinātām paipalu olām pievieno fenheli, ķiploku, saulē kaltētu tomātu. Visu samaisi.

Pagatavo mērci: krējumu sajauc ar franču sinepēm, jūras sāli un melnajiem pipariem.

Salātiem pievieno mērci un iemaisi apgrauzdētu sēklu maisījumu.

Liec masu uz cepeškrāsnī vai tosterī apžāvētas sēklu maizes un papildini ar redīsu dīgstiem !

Izbaudi brīvdienas un garšas burvību !!!

VESELĪGS STARTS

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.