Kā mājās pagatavot picu ?


Vairāku gadu garumā meklēju picas recepti, kura sanāktu ideāli mājas apstākļos. Tad par cietu, tad par biezu. Rezultāts – nekas spīdošs!  Šodien veikalā manu uzmanību piesaistīja –  Itāļu sevišķie picas milti.

Nolēmu pagatavot picu pēc iepriekš aprakstītās tortiljas receptes izmantojot šos itāļu miltus.

Rezultāts – wow, ņam !

 Šie speciālie picas milti ir maigāki, smalkāki, gaisīgāki, nekā parastie kviešu milti. Picas pamatne sanāk patiesi garda. Plāna, lieliska . Labākais, ko mājas apstākļos ir izdevies pagatavot !

Pasniedz ar balzamiko etiķi…

2 comments

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.